Бул шок кылат! Катыган нанды сууга чыласаңыз. Жыйынтыгында эмне аласыз?

Ар ким жаңы бышкан нанды жакшы көрөт, ичи жумшак жана сырты кытырап турса... бирок нан бат эле катып кетет, эгер ачык туруп калса, бир күндө эле жегенге жарабай калат.

Көрсө, нанды бир нече мүнөттө эле кайра жашоого алып келүүчү бир трюк бар экен.

 

1. Кранды ачып, нандын үстүнө муздак сууну агызып коюңуз. Нанды суу сиңирип алгыча сууда кармаңыз. Өтө былчылдата суулап ийбеңиз.

2. Нанды суудан чыгарып мешке (духовка) 150 градуста 6-12 мүнөт бышырыңыз.

Бул чындап эле иштейт экен!

Сырдын баары, нанга сиңген суу меште бууга айланып, нан жаңы бышкан түргө алып келишинде. Нан жумшак болуп, сырты кытырап, жаңы бышканынан эч кандай айырма болбой калат!

"Жакты" кнопкасын басып, Facebook
барагыбызга
жазылыңыз.
Биринчилерден болуп бизди окуңуз.